Αισθητική οδοντιατρική

Αισθητική οδοντιατρική
Η αισθητική οδοντιατρική έχει εξελιχθεί πολύ στις μέρες μας καθώς οι αισθητικές απαιτήσεις των ασθενών αυξάνονται. Στο Dental Group η εμπειρία των οδοντιάτρων καθώς και η συνεργασία οδοντιάτρων διαφόρων ειδικοτήτων μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ασθενή.
Λεύκανση
Η λεύκανση αποτελεί σήμερα την πιο συνηθισμένη αισθητική παρέμβαση στα δόντια και το χαμόγελο. Είναι απλή και οικονομική διαδικασία και εξασφαλίζει άμεσα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αν τα δόντια σας έχουν κιτρινίσει από το πέρασμα του χρόνου ή από το τσιγάρο ή άλλες χρωστικές ουσίες των τροφών μπορείτε κάνοντας λεύκανση να επαναφέρετε τη λάμψη τους και το λευκό χρώμα που έχουν χάσει. Με τη λεύκανση τα δόντια μπορούν γρήγορα και με ασφάλεια να γίνουν μέχρι και δέκα τόνους πιο λευκά.

*Σύρετε για να δείτε τα αποτελέσματα
Όψεις
Η όψη είναι μία λεπτή φλοίδα από πορσελάνη ή σύνθετη ρητίνη η οποία συγκολλάται στη μπροστινή επιφάνεια των δοντιών. Με τις όψεις μπορούν να διορθωθούν ατέλειες των δοντιών στο σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα. Οι αλλαγές αυτές θα σας χαρίσουν ένα τέλειο χαμόγελο!
Ολοκεραμικές στεφάνες
Οι ολοκεραμικές στεφάνες φτιάχνονται από αισθητικά υλικά, όπως πορσελάνη και ζιρκονία χωρίς να έχουν εσωτερικά μεταλλικό σκελετό. Έτσι, το φως διαχέεται μέσα στο δόντι, προσφέροντας ένα εξαιρετικά φυσικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
*Σύρετε για να δείτε τα αποτελέσματα
Bonding
Το bonding είναι η πλέον απλή και λιγότερο δαπανηρή διαδικασία της αισθητικής οδοντιατρικής. Πολλές φορές μεταξύ των δοντιών σχηματίζονται κενοί χώροι οι οποίοι πέρα από το σοβαρό αισθητικό πρόβλημα που δημιουργούν, βοηθάνε και στην κατακράτηση τροφών. Με το bonding χτίζονται οι πλαϊνές επιφάνειες των δοντιών και τροποποιείται κατάλληλα το σχήμα τους, ώστε με τον πλέον συντηρητικό τρόπο να αποκαθίσταται η αισθητική της περιοχής. Με το bonding επίσης, μπορούν να αποκατασταθούν σπασμένα και ραγισμένα δόντια.
*Σύρετε για να δείτε τα αποτελέσματα
Ουλοπλαστική
Με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής του περιοδοντίου μπορούν να διορθωθούν πολλά αισθητικά προβλήματα τα οποία προκαλούνται από το ουλικό χαμόγελο, την ασυμμετρία στην παρυφή του ούλου γύρω από τα δόντια, τις αποκαλυμμένες ρίζες κ.ά. Έτσι, αισθητικά προβλήματα που οι ασθενείς θεωρούν άλυτα μπορούν να διορθωθούν ανώδυνα, δίνοντας νέες δυνατότητες στην αισθητική του χαμόγελου.
*Σύρετε για να δείτε τα αποτελέσματα
Αισθητική ορθοδοντική
Με τη βοήθεια της ορθοδοντικής μπορούν να αντιμετωπιστούν σοβαρά λειτουργικά και αισθητικά προβλήματα που σχετίζονται με τη θέση των δοντιών στα οδοντικά τόξα καθώς και με τη σύγκλειση και την ανάπτυξη των γνάθων. Όμως, πολλοί ενήλικες είναι διστακτικοί με την ιδέα να φορέσουν τα κλασσικά μεταλλικά σιδεράκια. Ευτυχώς γι’ αυτούς, στις μέρες μας υπάρχουν πολλές αισθητικές επιλογές όπως τα πορσελάνινα (λευκά) σιδεράκια, τα αόρατα γλωσσικά σιδεράκια (Incognito) ή τα διαφανή μασελάκια (Ιnvisalign) που κάνουν την ορθοδοντική θεραπεία πραγματικά σχεδόν αόρατη.
Botox – υαλουρονικό
Στις μέρες μας το Botox και το υαλουρονικό οξύ έχουν πολλές εφαρμογές στην οδοντιατρική. Για παράδειγμα, επειδή το Botox προκαλεί αναστολή στη σύσπαση των μυών, χρησιμοποιείται, πολλές φορές, για την αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων της κροταφογναθικής άρθρωσης ή του βρυγμού που οφείλονται στην έντονη σύσπαση των μασητήρων μυών. Επίσης, το Botox και ιδιαίτερα το υαλουρονικό οξύ παίζουν και ένα συμπληρωματικό ρόλο στην αισθητική του στόματος και γενικά του προσώπου, όταν οι προσθετικές οδοντιατρικές αποκαταστάσεις δεν επαρκούν για την υποστήριξη του χείλους και την αντιμετώπιση του ουλικού χαμόγελου. Στο Dental Group με τη συνεργασία των οδοντιάτρων με εξειδικευμένους γιατρούς μπορούμε να σας προσφέρουμε με ασφάλεια όλα το οφέλη του Botox και του υαλουρονικού οξέος!
Στο Dental Group συνεργαζόμαστε με επώνυμα, διεθνώς αναγνωρισμένα
συστήματα λεύκανσης.
Κλείστε ραντεβού
ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε την ημερομηνία & ώρα του ραντεβού!