Ακτινογραφίες

Ακτινογραφίες
Οι οδοντιατρικές ακτινογραφίες είναι ειδικές απεικονίσεις των σκληρών ιστών του στόματος (δόντια και οστά γνάθων) και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διάγνωσης και του σχεδιασμού της οδοντιατρικής θεραπείας. Ο ρόλος τους είναι διαγνωστικός, διότι επιτρέπουν στον οδοντίατρο να λάβει πληροφορίες για την ανατομία των ριζών των δοντιών και του οστού των γνάθων, για την ποιότητα των προσθετικών αποκαταστάσεων και την αρτιότητα των ενδοδοντικών θεραπειών.
Ακτινογραφίες
Οι ακτινογραφίες είναι απαραίτητες για τη σωστή διάγνωση και θεραπεία. Στο Dental Group τα οδοντιατρεία είναι εξοπλισμένα με ακτινογραφικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία δίνουν τη δυνατότητα ρύθμισης της ακτινοβολίας ανάλογα με το σωματότυπο και την ηλικία του ασθενή. Έτσι, η ακτινοβόληση είναι η μικρότερη δυνατή, ενώ για επιπλέον προστασία οι ασθενείς φοράνε ειδικά κολάρα και ποδιές μολύβδου που προστατεύουν τα άλλα μέρη του σώματος από την ακτινοβολία.

Οι ακτινογραφίες που μπορούν να βγάλουν οι ασθενείς στα οδοντιατρεία του δικτύου καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα των οδοντιατρικών αναγκών ακόμα και την ορθοδοντική θεραπεία και περιλαμβάνουν:

  • Οπισθοφατνιακές (μικρές για λίγα δόντια)
  • Πανοραμικές (όλα τα δόντια και οι γνάθοι)
  • Αξονικές τομογραφίες CBCT (για εμφυτεύματα)
  • Κεφαλομετρικές

Κλείστε ραντεβού
ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε την ημερομηνία & ώρα του ραντεβού!