Νέα Δημητριάδα, Βόλος

DENTAL GROUP Νέα Δημητριάδα, Βόλος DENTAL GROUP
Το 2015 δημιουργήσαμε ένα χώρο μοντέρνας αισθητικής με σκοπό να παρέχουμε σε όλους μια ευχάριστη κ προσιτή οδοντιατρική εμπειρία. Το οδοντιατρείο μας αποτελεί μέλος των συνεργαζόμενων οδοντιατρείων dental group.

Οι οδοντίατροι μας προσπαθούν καθημερινά να σας προσφέρουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας σε ένα ασφαλείς και φιλικό περιβάλλον. Θα θέλαμε μαζί να βελτιώσουμε τη στοματική σας υγεία κ να σχεδιάσουμε το χαμόγελο σας.

Ο χώρος
Ο χώρος του ιατρείου σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να εμπνέει στους ασθενείς την αίσθηση της ασφάλειας, της ηρεμίας και της υγιεινής, όπως οφείλει να είναι ένας χώρος που σχετίζεται με τον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Γενικά, όλο το ιατρείο συνδυάζει αρμονικά την αισθητική με τη λειτουργικότητα και την εργονομία, ενώ μέριμνα έχει δοθεί, ώστε να υπάρχει πρόσβαση και στα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).
Περιστατικά
Κάθε ασθενής είναι μοναδικός για εμάς και το σχέδιο θεραπείας είναι απόλυτα εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στους ατομικούς στόχους και τις προσωπικές του ανάγκες, εξασφαλίζοντας, έτσι, άριστα θεραπευτικά αποτελέσματα.
Ο Εξοπλισμός
Το Οδοντιατρικό μας Kέντρο επενδύει συνεχώς στην καινοτομία και την τεχνολογία, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ελλάδα! Με τις νέες τεχνολογίες οι θεραπείες πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση, ακρίβεια και ταχύτητα.
1. Πλήρη μηχανογράφηση!
για την καλύτερη οργάνωση του ιατρείου.
2. Ακτινογραφικό μηχάνημα οπισθοφατνιακών ακτινογραφιών
3. Σύστημα υπερήχων (Ultrasonic scalers)
Για τον επαγγελματικό καθαρισμό (αποτρύγωση). Με το σύστημα αυτό, επιτυγχάνεται γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση της πλάκας και της τρυγίας (πέτρας) που συσσωρεύονται στα δόντια.
4. Ενδοστοματική κάμερα (Intra oral camera)
Η οποία προβάλλει εικόνες από το εσωτερικό του στόματος στην οθόνη του υπολογιστή που υπάρχει στην οδοντιατρική έδρα (καρέκλα). Αυτό επιτρέπει και στο γιατρό και στον ασθενή να βλέπουν ταυτόχρονα, σε μεγάλη λεπτομέρεια, την κατάσταση του στόματος και να συζητούν τις επιλογές θεραπείας.
5. Αυτόκαυστο κλίβανο υγρής θερμότητας
Τελευταίας τεχνολογίας για μέγιστη αποστείρωση των εργαλείων
6. Δεξαμενή υπερήχων (Ultrasonic cleaning tank)
Για τον καλύτερο καθαρισμό των εργαλείων πριν από την αποστείρωση.
Δείτε περιστατικά από το Ιατρείο του Βόλου.
Τοποθεσία
Το Οδοντιατρικό Κέντρο Dental Group βρίσκεται στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αγίας Παρασκευής, Αγίου Ιωάννου 44-46 και είναι εύκολα προσβάσιμο  με λεωφορείο (Γραμμή  Β5, στάση 11η ακριβώς έξω από το ιατρείο) και με Μετρό (στάση Νομισματοκοπείο και στάση Αγ. Παρασκευή– απόσταση 800μ). Πολύ κοντά υπάρχει και ιδιωτικό PARKING.

Το ιατρείο είναι προσβάσιμο και σε άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Ορμινίου 95, Νέα Δημητριάδα, Βόλος
ΤΚ: 382 22
Τηλ: 24210 79039
E-mail: dentalgroupvolos@yahoo.gr
Ωράριο
Το ιατρείο λειτουργεί με ραντεβού
Κλείστε ραντεβού
ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε την ημερομηνία & ώρα του ραντεβού!