Αγία Παρασκευή, Αθήνα

DENTAL GROUP Αγία Παρασκευή, Αθήνα DENTAL GROUP
Το οδοντιατρείο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2004 και σήμερα αποτελεί μέλος των Οδοντιατρείων που απαρτίζουν το συνεργαζόμενο δίκτυο Οδοντιατρείων του Dental Group. Είναι μία σύγχρονη Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής πρακτικής.

Επιθυμία μας είναι να μας δώσετε την ευκαιρία να σας προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας σ’ ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον. Θα είμαστε ευτυχείς, εάν ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τη στοματική σας υγεία και να αποκτήσετε το χαμόγελο που πάντα επιθυμούσατε.

Η ομάδα
Γιώργος Μπομπέτσης
DDS, Ph.D
Επίκουρος Καθηγητής Περιοδοντολογίας ΕΚΠΑ
Σπύρος Μπομπέτσης
DDS, MSc
Ορθοδοντικός
Ευστράτιος Φλαμέ
DDS, MSc
Παιδοδοντίατρος
Κατερίνα Λαντζουράκη
DDS
Χειρουργός Οδοντίατρος
Μυλωνάς Δημήτρης
DDS, MS
Προσθετολόγος
Στεφανία Στύλου
DDS
Χειρουργός Οδοντίατρος
Μπεκάκου Πελαγία
Βοηθός Οδοντιάτρου
Ο χώρος
Ο χώρος του ιατρείου σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να εμπνέει στους ασθενείς την αίσθηση της ασφάλειας, της ηρεμίας και της υγιεινής, όπως οφείλει να είναι ένας χώρος που σχετίζεται με τον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Γενικά, όλο το ιατρείο συνδυάζει αρμονικά την αισθητική με τη λειτουργικότητα και την εργονομία, ενώ μέριμνα έχει δοθεί, ώστε να υπάρχει πρόσβαση και στα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).
Περιστατικά
Κάθε ασθενής είναι μοναδικός για εμάς και το σχέδιο θεραπείας είναι απόλυτα εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στους ατομικούς στόχους και τις προσωπικές του ανάγκες, εξασφαλίζοντας, έτσι, άριστα θεραπευτικά αποτελέσματα.
Ο Εξοπλισμός
Το Οδοντιατρικό μας Kέντρο επενδύει συνεχώς στην καινοτομία και την τεχνολογία, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ελλάδα! Με τις νέες τεχνολογίες οι θεραπείες πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση, ακρίβεια και ταχύτητα.
Επενδύουμε στην καινοτομία και την τεχνολογία
1. Τα αποτυπώματα γίνονται ψηφιακά με ειδικό scanner.
Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε την τάση για εμετό και το λέρωμα. Τώρα με τη βοήθεια της ψηφιακής ενδοστοματικής σάρωσης τα αποτυπώματα γίνονται άνετα, γρήγορα, καθαρά και με μεγάλη ακρίβεια. Ένα πιστό αντίγραφο του στόματός σας αποθηκεύεται ψηφιακά στον υπολογιστή.
2. Η περιοδοντική θεραπεία και οι επεμβάσεις στα ούλα γίνονται και με τη βοήθεια των laser.

Επίσης, η ευαισθησία των δοντιών αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με τη βοήθεια των laser.

Με τη χρήση του laser οι θεραπείες γίνονται χωρίς ενόχληση, χωρίς αιμορραγία, γρήγορα και αποτελεσματικά. Αφαίρεση διογκώσεων των ούλων, εκτομές χαλινών, θεραπεία της περιοδοντίτιδας και απευαισθητοποίηση των ευαίσθητων στο κρύο δοντιών είναι μερικές ακόμη από τις εφαρμογές του Laser.
3. Τα εμφυτεύματα τοποθετούνται με ακρίβεια ψηφιακά με ειδικό λογισμικό που σχεδιάζει και κατασκευάζει ειδικό νάρθηκα-οδηγό.
Με την υπολογιστικά καθοδηγούμενη τοποθέτηση των εμφυτευμάτων, η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, ενώ σε σύνθετα περιστατικά επιτυγχάνεται η εύρεση της ιδανικής θέσης και φοράς του εμφυτεύματος και το χειρουργείο πραγματοποιείται πολύ πιο γρήγορα.
4. Οι ανυψώσεις ιγμορείων γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια με πιεζοτόμο.
Χάρη στην τεχνολογία του πιεζοτόμου, η ανύψωση του ιγμορείου για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων γίνεται ανώδυνα και με μεγαλύτερη ασφάλεια μειώνοντας στο ελάχιστο την πιθανότητα επιπλοκών.
5. Όλες οι ακτινογραφίες είναι ψηφιακές.

Καλύπτουμε όλα τα είδη οδοντιατρικών ακτινογραφιών, εντός του οδοντιατρείου μας, ακόμα και αξονικές (CBCT) για εμφυτεύματα.

Με ένα από τα πιο σύγχρονα ψηφιακά ακτινογραφικά μηχανήματα που διαθέτει το ιατρείο μας, η ακτινοβολία μειώνεται στο ελάχιστο για τον ασθενή, ενώ η ποιότητα της ακτινογραφίας είναι η καλύτερη δυνατή. Όλες οι ακτινογραφίες λαμβάνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη μέγιστη προστασία των ασθενών και των οδοντιάτρων από την ακτινοβολία. Επίσης, το Οδοντιατρικό μας Κέντρο είναι από τα λίγα οδοντιατρεία στην Ελλάδα που διαθέτουν μηχάνημα για τη λήψη αξονικών ακτινογραφιών (CBCT) για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Έτσι ο ασθενής δεν χρειάζεται να χάνει χρόνο, για να πηγαίνει σε διαγνωστικά κέντρα, για να βγάζει αυτήν την εξειδικευμένη ακτινογραφία.
6. Η ορθοδοντική θεραπεία μπορεί να γίνει αόρατη με το σύστημα Invisalign®.
Με το σύστημα Invisalign® οι ασθενείς χωρίς να φοράνε σιδεράκια μπορούν να κάνουν ορθοδοντική θεραπεία και να αποκτήσουν το χαμόγελο που πάντα επιθυμούσαν. Εκτός από το σύστημα Invisalign® υπάρχουν και άλλοι τρόποι αόρατης/διακριτικής θεραπείας, όπως η ορθοδοντική με γλωσσικά σιδεράκια ή κεραμικά (λευκά) σιδεράκια.
7. Η λεύκανση στο ιατρείο γίνεται με ειδικές λάμπες Zoom®.
Με τη λάμπα Zoom® η λέυκανση στο ιατρείο ολοκληρώνεται σε ένα ραντεβού! Έτσι ο ασθενής αποκτά ένα νέο λαμπερό χαμόγελο γρήγορα και με ασφάλεια.
8. Η διάγνωση διευκολύνεται με τη χρήση ενδοστοματικής κάμερας και χρήση μεγενθυντικών λουπών.
Με την ενδοστοματική κάμερα και τις μεγενθυτικές λούπες ο οδοντίατρος μπορεί να βλέπει καλύτερα τις λεπτομέρειες στα δόντια του ασθενή, με αποτέλεσμα η θεραπεία να πραγματοποιείται με μεγαλύτερη ακρίβεια. Επίσης, η κάμερα προβάλλει σε ζωντανό χρόνο σε οθόνη την εικόνα του στόματος, με αποτέλεσμα ο ασθενής να μπορεί να βλέπει και να κατανοεί καλύτερα το πρόβλημα των δοντιών του ενώ του το εξηγεί ο οδοντίατρος.
9. Ψηφιακή μηχανογράφηση και αρχειοθέτηση.
Όλη η μηχανογράφηση και αρχειοθέτηση είναι ψηφιακή και επιτρέπει την καλύτερη οργάνωση του Οδοντιατρείου.
10. Σύστημα υπερήχων (Ultrasonic scalers)
Για τον επαγγελματικό καθαρισμό (αποτρύγωση). Με το σύστημα αυτό, επιτυγχάνεται γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση της πλάκας και της τρυγίας (πέτρας) που συσσωρεύονται στα δόντια.
Τοποθεσία
Το Οδοντιατρικό Κέντρο Dental Group βρίσκεται στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αγίας Παρασκευής, Αγίου Ιωάννου 44-46 και είναι εύκολα προσβάσιμο  με λεωφορείο (Γραμμή  Β5, στάση 11η ακριβώς έξω από το ιατρείο) και με Μετρό (στάση Νομισματοκοπείο και στάση Αγ. Παρασκευή– απόσταση 800μ). Πολύ κοντά υπάρχει και ιδιωτικό PARKING.

Το ιατρείο είναι προσβάσιμο και σε άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Αγ. Ιωάννου 44-46, Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
ΤΚ: 153 42
Τηλ: 210 6002515
Ωράριο
Δευ – Παρ: 12:00 – 20:00
Κλείστε ραντεβού
ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε την ημερομηνία & ώρα του ραντεβού!