Οδοντιατρική για παιδιά

Οδοντιατρική για παιδιά
Στο Dental Group γνωρίζουμε ότι κάποιες ομάδες ασθενών έχουν ιδιαιτερότητες που απαιτούν εξειδικευμένη φροντίδα. Τα παιδιά είναι μια τέτοια ξεχωριστή ομάδα που αξίζει το καλύτερο. Στο Dental Group υπάρχουν εξειδικευμένοι παιδοδοντίατροι οι οποίοι με τις γνώσεις τους στην ψυχολογία των παιδιών μπορούν να διασφαλίσουν μία ευχάριστη οδοντιατρική εμπειρία στα παιδιά. Μέσα από τα προληπτικά προγράμματα που εφαρμόζουμε και τις ανώδυνες οδοντιατρικές εργασίες, διαμορφώνεται μία νέα οδοντιατρική κουλτούρα στα παιδιά. Έτσι, από μικρή ηλικία τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν τον οδοντίατρο, να αποκτούν μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί του και να επιδιώκουν να έχουν πάντα γερά και υγιή δόντια.
Προληπτικά προγράμματα
Τα παιδικά δόντια είναι εξίσου σημαντικά με τα μόνιμα δόντια. Με τα προληπτικά προγράμματα που εφαρμόζουμε στο Dental Group μειώνεται η πιθανότητα αντιμετώπισης ενός σοβαρού οδοντιατρικού προβλήματος που θα απαιτούσε μεγαλύτερης διάρκειας θεραπεία και μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση. 
Θεραπευτικά προγράμματα
Αντικειμενικός σκοπός της οδοντιατρικής θεραπείας είναι να διατηρηθούν τα παιδικά δόντια στο στόμα για όσο διάστημα αυτό είναι απαραίτητο. Για να το επιτύχουμε αυτό εφαρμόζουμε σειρά από θεραπευτικά πρωτόκολλα.
Πρώτες βοήθειες
Στα παιδιά είναι συχνοί οι τραυματισμοί των δοντιών μέσα στο παιχνίδι. Μερικές φορές, η άμεση αντιμετώπιση των τραυματισμών αυτών από τους γονείς μπορεί να επιταχύνει την επούλωση ή να διευκολύνει τη θεραπεία που θα ακολουθήσει από τον παιδοδοντίατρο.
Κλείστε ραντεβού
ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε την ημερομηνία & ώρα του ραντεβού!