Νέα Ιωνία, Βόλος

DENTAL GROUP Νέα Ιωνία, Βόλος DENTAL GROUP
Το Οδοντιατρείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2004 από το χειρουργό οδοντίατρο Αναστασιάδη Ορέστη. Σήμερα, με τη συνεργασία και άλλων ειδικών και γενικών οδοντιάτρων προσφέρουμε υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες απ’ όλο το φάσμα της οδοντιατρικής (Αισθητική Οδοντιατρική, Ορθοδοντική, Περιοδοντολογία, Εμφυτεύματα, Προσθετική, Παιδοδοντία, κλπ).Οι επιστημονικές γνώσεις των εξειδικευμένων οδοντιάτρων, κλινική τους εμπειρία καθώς και η χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών εγγυώνται την καλύτερη αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού και το άριστο ιατρικό και αισθητικό αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες επιθυμίες και ανάγκες των ασθενών μας.Σήμερα, το Οδοντιατρικό μας Κέντρο αποτελεί μέλος του δικτύου Οδοντιάτρων τουDental Group. Μέσα από συνέργια επιτυγχάνεται η βέλτιστη θεραπευτική αντιμετώπιση προς όφελος των ασθενών μας.
Ο χώρος
Ο χώρος του ιατρείου σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να εμπνέει στους ασθενείς την αίσθηση της ασφάλειας, της ηρεμίας και της υγιεινής, όπως οφείλει να είναι ένας χώρος που σχετίζεται με τον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Γενικά, όλο το ιατρείο συνδυάζει αρμονικά την αισθητική με τη λειτουργικότητα και την εργονομία, ενώ μέριμνα έχει δοθεί, ώστε να υπάρχει πρόσβαση και στα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).
Περιστατικά
Κάθε ασθενής είναι μοναδικός για εμάς και το σχέδιο θεραπείας είναι απόλυτα εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στους ατομικούς στόχους και τις προσωπικές του ανάγκες, εξασφαλίζοντας, έτσι, άριστα θεραπευτικά αποτελέσματα.
Ο Εξοπλισμός
Το Οδοντιατρικό μας Kέντρο επενδύει συνεχώς στην καινοτομία και την τεχνολογία, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ελλάδα! Με τις νέες τεχνολογίες οι θεραπείες πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση, ακρίβεια και ταχύτητα.
1. Πλήρη μηχανογράφηση!
για την καλύτερη οργάνωση του ιατρείου.
2. Μοτέρ εμφυτευμάτων
Για τη χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.
3. Εργαστηριακό εξοπλισμό
4. Κλίβανο ξηρής θερμότητας
Για αποστείρωση αντικειμένων που αντέχουν σε μεγάλες θερμοκρασίες.
5. Σύστημα υπερήχων (Ultrasonic scalers)
Για τον επαγγελματικό καθαρισμό (αποτρύγωση). Με το σύστημα αυτό, επιτυγχάνεται γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση της πλάκας και της τρυγίας (πέτρας) που συσσωρεύονται στα δόντια.
6. Ενδοστοματική κάμερα (Intra oral camera)
Η οποία προβάλλει εικόνες από το εσωτερικό του στόματος στην οθόνη του υπολογιστή που υπάρχει στην οδοντιατρική έδρα (καρέκλα). Αυτό επιτρέπει και στο γιατρό και στον ασθενή να βλέπουν ταυτόχρονα, σε μεγάλη λεπτομέρεια, την κατάσταση του στόματος και να συζητούν τις επιλογές θεραπείας.
7. Πανοραμικό και κεφαλομετρικό ακτινογραφικό μηχάνημα
Για τη ληψη πανοραμικών και κεφαλομετρικών ακτινογραφιών που είναι απαραίτητες για την ορθή διάγνωση και τον σχεδιασμό της θεραπείας.
8. Ακτινογραφικό μηχάνημα για οπισθοφατνιακές ακτινογραφίες
Για την καλύτερη απεικόνιση εντοπισμένων βλαβών.
9. Αυτόκαυστο κλίβανο υγρής θερμότητας
Τελευταίας τεχνολογίας για μέγιστη αποστείρωση των εργαλείων.
10. Δεξαμενή υπερήχων (Ultrasonic cleaning tank)
Για τον καλύτερο καθαρισμό των εργαλείων πριν από την αποστείρωση.
Δείτε περιστατικά από το Ιατρείο του Βόλου.
Τοποθεσία
Σας περιμένουμε, λοιπόν, να σας προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, σ’ ένα χώρο φωτεινό, άνετο και μοντέρνο που προδιαθέτει θετικά και δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα νιώσετε άνετα και χαλαρά και θα αποβάλετε πιθανούς φόβους για την οδοντιατρική πρακτική.
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Βαλαωρίτου 74, Νέα Ιωνία
ΤΚ: 384 46
Τηλ: 24210 67755
Ωράριο
Δευ – Παρ: 9:00 – 14:00 & 17:00 – 22:00
Κλείστε ραντεβού
ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε την ημερομηνία & ώρα του ραντεβού!