Στοματική υγιεινή & Προληπτική οδοντιατρική

Στοματική υγιεινή & Προληπτική οδοντιατρική
Η ενημέρωση για τη σωστή στοματική υγιεινή αρχίζει με την πρώτη επίσκεψη στο Dental Group και συνεχίζεται και στις επόμενες επισκέψεις με συζήτηση και έλεγχο. Οι ασθενείς ενημερώνονται για τους κανόνες στοματικής υγιεινής και ενθαρρύνονται να κάνουν εξάσκηση στη σωστή εφαρμογή τους υπό την επίβλεψη των oδοντιάτρων και του εκπαιδευμένου προσωπικού, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Επίσης, μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα πρόληψης και επανελέγχων, οι ασθενείς μας διατηρούν σε υψηλό επίπεδο την υγεία των δοντιών τους, αποφεύγοντας στο μέλλον δαπανηρές οδοντιατρικές θεραπείες.
Στοματική Υγιεινή

Στο Dental group δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη στοματική υγιεινή. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους γίνεται η εκπαίδευση των ασθενών σε θέματα στοματικής υγιεινής. O κάθε ασθενής ανάλογα με τις ανάγκες του ενημερώνεται για τα μέσα στοματικής υγιεινής που πρέπει να χρησιμοποιεί, ενώ συγχρόνως γίνεται επίδειξη και εξάσκηση στη σωστή εφαρμογή και χρήση των μέσων αυτών.

Προληπτική Oδοντιατρική
Στο Dental Group πιστεύουμε ότι η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία και είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες πρόληψης και ενημέρωσης των ασθενών.Μέσα από τα εξατομικευμένα προγράμματα πρόληψης και επανελέγχων περιορίζονται στο ελάχιστο μελλοντικές εκτεταμένες και μεγάλου κόστους οδοντιατρικές εργασίες, ενώ διατηρείται σε πολύ υψηλό επίπεδο η υγεία των δοντιών. Τα προληπτικά προγράμματα, ανάλογα πάντα με την κάθε περίπτωση, μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Αποτρύγωση (καθαρισμό)
  • Φθορίωση
  • Τοποθέτηση προληπτικών σφραγισμάτων sealants
  • Επανέλεγχο

Κλείστε ραντεβού
ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε την ημερομηνία & ώρα του ραντεβού!