Οδοντοστοιχίες

Home / Υπηρεσίες / Οδοντοστοιχίες

Οδοντοστοιχίες

Ολικές οδοντοστοιχίες (μασέλες)

Οι ολικές οδοντοστοιχίες ή μασέλες χρησιμοποιούνται, όταν λείπουν όλα τα δόντια. Είναι κινητές, δηλαδή μπορούν να αφαιρούνται από το στόμα για μερικές ώρες την ημέρα και δίνουν στους ασθενείς τη δυνατότητα της μάσησης και της σωστής ομιλίας. Επιπλέον, με τα πτερύγια που διαθέτουν προσφέρουν ουσιαστική υποστήριξη στα χείλη. Έτσι, αντιμετωπίζεται εντυπωσιακά το αισθητικό πρόβλημα που εμφανίζεται όταν χαθούν τα δόντια και ατροφήσει η γνάθος. Η μεγάλη ποικιλία στο σχήμα και το χρώμα των δοντιών της οδοντοστοιχίας μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς αισθητικά ασθενείς.

prosthetiki2a
Στο Dental Group τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν την εγγύηση επώνυμων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών.
3m
invoclar
dentsply

Μερικές οδοντοστοιχίες (μηχανάκια)

Οι μερικές οδοντοστοιχίες ή μηχανάκια χρησιμοποιούνται όταν λείπουν αρκετά δόντια και δεν είναι δυνατή η κατασκευή γεφυρών. Είναι κινητές, δηλαδή μπορούν να αφαιρούνται από το στόμα για μερικές ώρες την ημέρα και δίνουν τη δυνατότητα της μάσησης και της σωστής ομιλίας. Επιπλέον, με τα πτερύγια που διαθέτουν προσφέρουν ουσιαστική υποστήριξη στα χείλη. Η μεγάλη ποικιλία στο σχήμα και το χρώμα των δοντιών της οδοντοστοιχίας μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς αισθητικά ασθενείς.

prosthetiki4a
Στο Dental Group τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν την εγγύηση επώνυμων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών.
3m
invoclar
dentsply

Οδοντοστοιχίες σε εμφυτεύματα

Πολλές φορές η γνάθος μπορεί να έχει απορροφηθεί τόσο πολύ, ώστε η επιφάνεια των ούλων να μην επαρκεί για τη συγκράτηση της οδοντοστοιχίας. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να αυξήσουμε τη συγκράτηση της οδοντοστοιχίας με τη βοήθεια εμφυτευμάτων. Για το σκοπό αυτό, συνήθως, στην πάνω γνάθο χρειάζονται τέσσερα εμφυτεύματα ενώ στην κάτω γνάθο χρειάζονται δύο εμφυτεύματα. Η οδοντοστοιχία στο εσωτερικό της έχει ειδικές υποδοχές με τις οποίες κουμπώνει πάνω στα εμφυτεύματα. Έτσι, η οδοντοστοιχία παραμένει σταθερή στη θέση της χωρίς να εκτρέπεται από τη γλώσσα ή κατά τη μάσηση ή την ομιλία.

emfyteymata8

Φόρμα επικοινωνίας

    Όνομα
    Email
    Τηλέφωνο
    Θέμα
    Μήνυμα