Αισθητική οδοντιατρική

Home / Υπηρεσίες / Αισθητική οδοντιατρική

Αισθητική οδοντιατρική

Η αισθητική οδοντιατρική έχει εξελιχθεί πολύ στις μέρες μας καθώς οι αισθητικές απαιτήσεις των ασθενών αυξάνονται. Στο Dental Group η εμπειρία των οδοντιάτρων καθώς και η συνεργασία οδοντιάτρων διαφόρων ειδικοτήτων μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ασθενή. Τα «εργαλεία» που χρησιμοποιούμε συνοψίζονται παρακάτω:

Λεύκανση

Η λεύκανση αποτελεί σήμερα την πιο συνηθισμένη και αισθητική παρέμβαση στα δόντια και το χαμόγελο. Είναι απλή και οικονομική διαδικασία και εξασφαλίζει άμεσα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αν τα δόντια σας έχουν κιτρινίσει από το πέρασμα του χρόνου ή από το τσιγάρο ή άλλες χρωστικές ουσίες των τροφών μπορείτε κάνοντας λεύκανση να επαναφέρετε τη λάμψη τους και το λευκό χρώμα που έχουν χάσει. Με τη λεύκανση τα δόντια μπορούν γρήγορα και με ασφάλεια να γίνουν μέχρι και δέκα τόνους πιο λευκά.

leykansi11
Στο Dental Group συνεργαζόμαστε με επώνυμα, διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα λεύκανσης.
zoom

Όψεις

Η όψη είναι μία λεπτή φλοίδα από πορσελάνη ή σύνθετη ρητίνη η οποία συγκολλάται στη μπροστινή επιφάνεια των δοντιών. Με τις όψεις μπορούν να διορθωθούν ατέλειες των δοντιών στο σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα. Οι αλλαγές αυτές θα σας χαρίσουν ένα τέλειο χαμόγελο!

opseisΌψεις στα δύο άνω μπροστινά δόντια
Στο Dental Group τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν την εγγύηση επώνυμων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών.
3m
invoclar
dentsply

Ολοκεραμικές στεφάνες

Οι ολοκεραμικές στεφάνες φτιάχνονται από αισθητικά υλικά, όπως πορσελάνη και ζιρκονία χωρίς να έχουν εσωτερικά μεταλλικό σκελετό. Έτσι, το φως διαχέεται μέσα στο δόντι, προσφέροντας ένα εξαιρετικά φυσικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

prosthetiki9bΠριν
prosthetiki9cΜετά την συνολική αποκατάσταση με ολοκεραμικές στεφάνες
Στο Dental Group τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν την εγγύηση επώνυμων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών.
3m
invoclar
dentsply

Bonding

Το bonding είναι η πλέον απλή και λιγότερο δαπανηρή διαδικασία της αισθητικής οδοντιατρικής. Πολλές φορές μεταξύ των δοντιών σχηματίζονται κενοί χώροι οι οποίοι πέρα από το σοβαρό αισθητικό πρόβλημα που δημιουργούν, βοηθάνε και στην κατακράτηση τροφών. Με το bonding χτίζονται οι πλαϊνές επιφάνειες των δοντιών και τροποποιείται κατάλληλα το σχήμα τους, ώστε με τον πλέον συντηρητικό τρόπο να αποκαθίσταται η αισθητική της περιοχής. Με το bonding επίσης, μπορούν να αποκατασταθούν σπασμένα και ραγισμένα δόντια.

Πριν από bonding στα πάνω δόντιαΠριν από bonding στα επάνω δόντια
Μετά από bonding στα πάνω δόντιαΜετά από bonding στα επάνω δόντια
Στο Dental Group τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν την εγγύηση επώνυμων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών.
3m
invoclar
dentsply

Ουλοπλαστική

Με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής του περιοδοντίου μπορούν να διορθωθούν πολλά αισθητικά προβλήματα τα οποία προκαλούνται από το ουλικό χαμόγελο, την ασυμμετρία στην παρυφή του ούλου γύρω από τα δόντια, τις αποκαλυμμένες ρίζες κ.ά. Έτσι, αισθητικά προβλήματα που οι ασθενείς θεωρούν άλυτα μπορούν να διορθωθούν ανώδυνα, δίνοντας νέες δυνατότητες στην αισθητική του χαμόγελου.

periodontologia33Πριν την κάλυψη των ριζών
periodontologia34Μετά την κάλυψη των ριζών

Αισθητική ορθοδοντική

Με τη βοήθεια της ορθοδοντικής μπορούν να αντιμετωπιστούν σοβαρά λειτουργικά και αισθητικά προβλήματα που σχετίζονται με τη θέση των δοντιών στα οδοντικά τόξα καθώς και με τη σύγκλειση και την ανάπτυξη των γνάθων. Όμως, πολλοί ενήλικες είναι διστακτικοί με την ιδέα να φορέσουν τα κλασσικά μεταλλικά σιδεράκια. Ευτυχώς γι’ αυτούς, στις μέρες μας υπάρχουν πολλές αισθητικές επιλογές όπως τα πορσελάνινα (λευκά) σιδεράκια, τα αόρατα γλωσσικά σιδεράκια (Incognito) ή τα διαφανή μασελάκια (Ιnvisalign) που κάνουν την ορθοδοντική θεραπεία πραγματικά σχεδόν αόρατη.

Αισθητική ορθοδοντική«Μεταλλικά» και «γλωσσικά» σιδεράκια
Στο Dental Group συνεργαζόμαστε με επώνυμα, διεθνώς αναγνωρισμένα ορθοδοντικά συστήματα.
invisalign orthocaps ormco
clear_alinger damon_system
incognito dentos

Botox – υαλουρονικό

Στις μέρες μας το Botox και το υαλουρονικό οξύ έχουν πολλές εφαρμογές στην οδοντιατρική. Για παράδειγμα, επειδή το Botox προκαλεί αναστολή στη σύσπαση των μυών, χρησιμοποιείται, πολλές φορές, για την αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων της κροταφογναθικής άρθρωσης ή του βρυγμού που οφείλονται στην έντονη σύσπαση των μασητήρων μυών. Επίσης, το Botox και ιδιαίτερα το υαλουρονικό οξύ παίζουν και ένα συμπληρωματικό ρόλο στην αισθητική του στόματος και γενικά του προσώπου, όταν οι προσθετικές οδοντιατρικές αποκαταστάσεις δεν επαρκούν για την υποστήριξη του χείλους και την αντιμετώπιση του ουλικού χαμόγελου. Στο Dental Group με τη συνεργασία των οδοντιάτρων με εξειδικευμένους γιατρούς μπορούμε να σας προσφέρουμε με ασφάλεια όλα το οφέλη του Botox και του υαλουρονικού οξέος!

botox
Στο Dental Group τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν την εγγύηση επώνυμων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών.
allergan
ipsen
dysport

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Θέμα
Μήνυμα