Χρήστος Κρασαδάκης MD, DDS

Χρήστος Κρασαδάκης MD, DDS
Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός
Ο Χρήστος Κρασαδάκης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Εν συνεχεία φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 2010. Το έτος 2011 και για διάστημα ενός χρόνου, εργάστηκε ως ιατρός Γενικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο «Ευαγγελίστρια» της Τρίπολης. Από το Μάιο του 2012 έως σήμερα εργάζεται ως ιατρός στην κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ Αττικής, συμμετέχοντας σε πολυάριθμα χειρουργεία με γενική και τοπική αναισθησία στην περιοχή του στόματος, του προσώπου και του τραχήλου.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται παράλληλα με την αισθητική του προσώπου και τα ενέσιμα προϊόντα (Botox, Hyalouronic Acid, Thread lifts, Blood derivatives), με μεγάλη δραστηριότητα στην εκπαίδευση ιατρών ώστε να ενσωματώσουν τις ενέσιμες αισθητικές επεμβάσεις του προσώπου στην καθημέρα κλινική πράξη. Το 2017 με τη συνεργασία ιατρών άλλων ειδικοτήτων όπως πλαστικών χειρουργών, δερματολόγων κτλ ίδρυσε τη Facial Esthetic and Rejuvenation Academy of Greece, μια ακαδημία με προσανατολισμό στην εκπαίδευση νέων ιατρών στις αισθητικές επεμβάσεις στην περιοχή του προσώπου και του τραχήλου.

Έχει πιστοποιηθεί ως εκπαιδευτής στον τομέα των Πρώτων Βοηθειών (RTI First Aid Instructor) και της εξειδικευμένης παροχής φροντίδας στον πολυτραυματία και τον καρδιαγγειακό ασθενή (ATLS Provider, ACLS Provider). Παρέχει εθελοντικά σεμινάρια πρώτων βοηθειών σε εκπαιδευτικούς και γονείς σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία των Αθηνών, έχοντας ιδρύσει την εθελοντική ομάδα «First Aid Athens». Έχει επίσης παρουσιάσει εργασίες σε πανελλήνια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ειδικότητα
Στοματικός &
Γναθοπροσωπικός Χειρουργός
Τηλέφωνο
+30 2106002515
Οδοντιατρεία
Αγία Παρασκευή, Αθήνα