Ευστράτιος Φλαμέ DDS, MSc

Ευστράτιος Φλαμέ DDS, MSc
Παιδοδοντίατρος
Ο Στράτος Φλαμέ γεννήθηκε στο Βέλγιο και ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Λίαν καλώς» το 2006. Στη συνέχεια, και έως το 2009 παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και απέκτησε Master στη Βιολογία Στόματος. Στη διπλωματική του εργασία μελέτησε την επίδραση του βερνικιού χλωρεξιδίνης στην πρόληψη τερηδόνας σε μόνιμους γομφίους υπό ανατολή. Το 2009 συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην ειδικότητα της Παιδοδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ’ όπου το 2013 έλαβε τον τίτλο της κλινικής ειδίκευσης.

Από το 2013 και μέχρι σήμερα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο της Παιδοδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και προσφέρει σε ιδιωτικά οδοντιατρεία οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αποκλειστικά σε παιδιά, εφήβους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Έχει συμμετάσχει σε κλινικές μελέτες και παρουσιάσει επιστημονικές εργασίες σε παιδοδοντικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι μέλος της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας (HSPD), της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας της Παιδοδοντιατρικής (EAPD) και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (ΟΣΑ).

Στοιχεία επικοινωνίας
Ειδικότητα
Παιδοδοντίατρος
Τηλέφωνο

+30 2106002515
+30 6937782747

Οδοντιατρεία
Αγία Παρασκευή, Αθήνα