Σπύρος Μπομπέτσης DDS, MSc

Ορθοδοντικός

spyros bobetsis

Ο Σπύρος Μπομπέτσης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997 με βαθμό «Λίαν καλώς». Στη συνέχεια, από το 1998 μέχρι το 2001 εξειδικεύτηκε στην Oρθοδοντική στην Οδοντιατρική Σχολή του University of Kentucky, College of Dentistry at Lexington, Kentucky, USA. Εκεί, παράλληλα με την ορθοδοντική ειδικότητα, έλαβε και το Master of Science (M.Sc) από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Υπήρξε υπότροφος του Κληροδοτήματος Αντωνίου Παπαδάκη (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) 1994-1997, του ΝΑΤΟ (τομέας ιατρικής) 1998-2000, καθώς και του Ιδρύματος Gerondelis Foundation (Boston, USA) 2001.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει παρουσιάσει εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος διάφορων επιστημονικών εταιρειών, όπως της World Federation of Orthodontists (WFO), της American Association of Orthodontists (AAO), της εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας (ΕΟΓΜΕ) καθώς και της Ορθοδοντικής Εταιρείας Ελλάδος.

Από το 2003 ασκεί αποκλειστικά την ειδικότητα της Ορθοδοντικής, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε παιδιά και ενήλικες. Είναι πιστοποιημένος στην εφαρμογή της γλωσσικής ορθοδοντικής (σύστημα Incognito) καθώς και της ορθοδοντικής με διαφανείς αόρατους νάρθηκες (σύστημα Invisalign, Orthocaps).

Παράλληλα με το Dental Group στην Αγία Παρασκευή, προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε άλλες κλινικές της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Socials