Αγία Παρασκευή Αθήνα

Διεύθυνση: Αγ. Ιωάννου 44-46, Αγ. Παρασκευή
ΤΚ: 153 42  Πόλη: Αθήνα
Τηλ: 210 6002515

e-mail : info@www.dentalgroup.gr

Ποιοι είμαστε

Αφοσιωμένοι στην υπηρεσία των ασθενών μας

Το Οδοντιατρείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2004 με την ειδικότητα της Ορθοδοντικής για παιδιά και ενήλικες από τον Ορθοδοντικό Σπύρο Α. Μπομπέτση. Εν συνεχεία, η δραστηριότητά του επεκτάθηκε με την προσθήκη της ειδικότητας της Περιοδοντολογίας – Εμφυτευματολογίας με τον Περιοδοντολόγο – Εμφυτευματολόγο Γιώργο Α. Μπομπέτση.

Με την πάροδο του χρόνου, διαπιστώθηκε ότι οι ασθενείς μας επιθυμούσαν να τους προσφέρουμε ακόμη περισσότερες οδοντιατρικές υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας και να εντάξουμε και άλλες ειδικότητες. Έτσι, σήμερα, με τη συνεργασία και άλλων ειδικών και γενικών οδοντιάτρων προσφέρουμε υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες απ’ όλο το φάσμα της οδοντιατρικής (Αισθητική Οδοντιατρική, Ορθοδοντική, Περιοδοντολογία, Εμφυτεύματα, Προσθετική, Παιδοδοντία, κλπ).

Οι επιστημονικές γνώσεις των εξειδικευμένων οδοντιάτρων και η κλινική τους εμπειρία στην Ελλάδα και την Αμερική καθώς και η χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών εγγυώνται την καλύτερη αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού και το άριστο ιατρικό και αισθητικό αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες των ασθενών μας.

Σήμερα, το Οδοντιατρικό μας Κέντρο αποτελεί μέλος των Οδοντιατρείων που απαρτίζουν το συνεργαζόμενο δίκτυο Οδοντιατρείων του Dental Group. Με τη συνεργασία με ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο οδοντιάτρων και οδοντιατρείων επιτυγχάνεται η βέλτιστη θεραπευτική αντιμετώπιση καθώς και η δυνατότητα παροχής πιο οικονομικά προσιτών θεραπειών προς όφελος των ασθενών μας.

Αισθητική-Λειτουργικότητα-Εργονομία

Ο χώρος του ιατρείου σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να εμπνέει στους ασθενείς την αίσθηση της ασφάλειας, της ηρεμίας και της υγιεινής, όπως οφείλει να είναι ένας χώρος που σχετίζεται με τον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Γενικά, όλο το ιατρείο συνδυάζει αρμονικά την αισθητική με τη λειτουργικότητα και την εργονομία, ενώ μέριμνα έχει δοθεί ώστε να υπάρχει πρόσβαση και στα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ)

Σας περιμένουμε, λοιπόν, να σας προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, σ’ ένα χώρο φωτεινό, άνετο και μοντέρνο που προδιαθέτει θετικά και δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα νιώσετε άνετα και χαλαρά και θα αποβάλετε πιθανούς φόβους για την οδοντιατρική πρακτική.

Κύριο μέλημά μας είναι να προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε για κάθε τι νέο στον τομέα των οδοντιατρικών υπηρεσιών είτε πρόκειται για τεχνικές και διαδικασίες, είτε για συσκευές και μηχανήματα, είτε για υλικά. Έτσι, το Οδοντιατρικό μας Κέντρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα και συσκευές τελευταίας γενιάς με τα οποία επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. Συγκεκριμένα, το ιατρείο μας, μεταξύ άλλων, διαθέτει και τα εξής:

 • Πλήρη μηχανογράφηση για την καλύτερη οργάνωση του ιατρείου.
 • Πιεζοτόμο (Piezotome) για ασφαλή ανύψωση ιγμορείων και λήψη οστικών μοσχευμάτων.
 • Μοτέρ εμφυτευμάτων για τη χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.
 • Λάμπα «Zoom» για ασφαλή και γρήγορη λεύκανση των δοντιών στο ιατρείο.
 • Σύστημα υπερήχων (Ultrasonic scalers) για τον επαγγελματικό καθαρισμό (αποτρύγωση). Με το σύστημα αυτό, επιτυγχάνεται γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση της πλάκας και της τρυγίας (πέτρας) που συσσωρεύονται στα δόντια.
 • Ενδοστοματική κάμερα (Intra oral camera), η οποία προβάλλει εικόνες από το εσωτερικό του στόματος στην οθόνη του υπολογιστή που υπάρχει στην οδοντιατρική έδρα (καρέκλα). Αυτό επιτρέπει και στο γιατρό και στον ασθενή να βλέπουν ταυτόχρονα, σε μεγάλη λεπτομέρεια, την κατάσταση του στόματος και να συζητούν τις επιλογές θεραπείας.
 • Πανοραμικό και κεφαλομετρικό ακτινογραφικό μηχάνημα για τη ληψη πανοραμικών και κεφαλομετρικών ακτινογραφιών που είναι απαραίτητες για την ορθή διάγνωση και τον σχεδιασμό της θεραπείας.
 • Ακτινογραφικό μηχάνημα για οπισθοφατνιακές ακτινογραφίες για την καλύτερη απεικόνιση εντοπισμένων βλαβών.
 • Αυτόκαυστο κλίβανο υγρής θερμότητας τελευταίας τεχνολογίας για μέγιστη αποστείρωση των εργαλείων.
 • Κλίβανο ξερής θερμότητας για αποστείρωση αντικειμένων που αντέχουν σε μεγάλες θερμοκρασίες.
 • Δεξαμενή υπερήχων (Ultrasonic cleaning tank) για τον καλύτερο καθαρισμό των εργαλείων πριν από την αποστείρωση.
 • Εργαστηριακό εξοπλισμό για τη δημιουργία εκμαγείων μελέτης.

Το Οδοντιατρείο μας αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα και επαγγελματισμό το θέμα της αποστείρωσης και εν γένει την προστασία από τη μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων. Θεωρούμε ότι ο έλεγχος μετάδοσης λοιμώξεων στο Οδοντιατρείο αποτελεί κεφαλαιώδους σημασίας παράμετρο για τη διασφάλιση της υγείας των ασθενών και του προσωπικού αλλά και, γενικότερα, της δημόσιας υγείας. Για το λόγο αυτό, εφαρμόζουμε ένα συνδυασμό μέτρων, για να αποτρέψουμε τη μετάδοσή τους. Πιστεύουμε ότι όλες οι διαδικασίες πρέπει να είναι ασφαλείς και να μη προκαλούν άγχος στους ασθενείς. Συγκεκριμένα:

 • Για κάθε ασθενή χρησιμοποιούμε μάσκες μιας χρήσης, προστατευτικά γυαλιά και καινούργια γάντια.
 • Η οδοντιατρική έδρα, τα μηχανήματα και οι πάγκοι εργασίας απολυμαίνονται σχολαστικά με ισχυρά αντισηπτικά διαλύματα, πριν χρησιμοποιηθούν για κάποιον ασθενή.
 • Ο προβολέας, οι αναρροφήσεις και άλλα τμήματα της έδρας εκτός από την απολύμανση καλύπτονται και με διαφανή μεμβράνη πριν απο κάθε χρήση.
 • Όλα τα εργαλεία πριν χρησιμοποιηθούν σε κάποιον ασθενή αποστειρώνονται σε κλίβανο υγρής θερμότητας υπό πίεση (αυτόκαυστο) που αποτελεί την πλέον εύχρηστη και αποτελεσματική μέθοδο αποστείρωσης. Η υγρή θερμότητα εγκρίθηκε από τη CEN (Ευρωπαική Επιτροπή Τυποποίησης) και το Ευρωπαικό Πρότυπο EN 13060 στις 16-4-2004. Παράλληλα, χρησιμοποιούμε και τον κλίβανο ξηρής θερμότητας, ιδιαίτερα για εργαλεία που αντέχουν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
 • Για την πιο αποτελεσματική αποστείρωση, όλα τα εργαλεία καθαρίζονται σε δεξαμενή υπερήχων πριν τοποθετηθούν στους κλιβάνους.
 • Τα αποστειρωμένα εργαλεία φυλάσσονται σε ειδικά σακκουλάκια για την καλύτερη προστασία τους.

Όλη η διαδικασία αποστείρωσης γίνεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Στο Οδοντιατρείο μας μπορείτε να νοιώθετε απόλυτα ασφαλείς. Όλα τα εργαλεία και τα υλικά που θα χησιμοποιηθούν στο στόμα σας έχουν απολυμανθεί και έχουν πλήρως αποστειρωθεί. Να είστε σίγουροι ότι όλο το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο στη διαδικασία αποστείρωσης και ευαισθητοποιημένο για τη σπουδαιότητά της.

Η διάγνωση είναι αναπόσπαστο μέρος της οδοντιατρικής διαδικασίας καθώς η αποτελεσματική θεραπεία εξαρτάται από την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση. Για τη σωστή διάγνωση, δίνουμε έμφαση στο ιατρικό και οδοντιατρικό ιστορικό του ασθενή ενώ πραγματοποιείται λεπτομερής ενδοστοματική και εξωστοματική εξέταση, έλεγχος της σύγκλεισης των δοντιών και των γνάθων και έλεγχος για καρκίνο του στόματος. Για την πληρέστερη εξέταση λαμβάνονται επίσης και οι απαραίτητες ακτινογραφίες (οπισθοφατνιακές, πανοραμικές και κεφαλομετρικές). Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο κλινικός και ακτινογραφικός έλεγχος αρκούν, για να τεθεί μία διάγνωση. Παρόλα αυτά, αν χρειαστεί, υπάρχει και η δυνατότητα λήψης βιοψιών. Σε πιο σύνθετες περιπτώσεις, ακολουθεί συζήτηση του περιστατικού με όλη την ομάδα των οδοντιάτρων.

Στο Οδοντιατρείο μας θεωρούμε, επίσης, πολύ σημαντικό να κατανοήσει ο ασθενής πλήρως την κατάστασή του. Μόνο έτσι μπορεί να συμμετέχει ενεργά κατά τη διάρκεια της θεραπείας αλλά και στη φάση διατήρησης του θεραπευτικού αποτελέσματος, ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου. Για το λόγο αυτό αφιερώνουμε όσο χρόνο χρειάζεται, ώστε να εξηγήσουμε με απλό και κατανοητό τρόπο το πρόβλημα στον ασθενή. Με υπευθυνότητα απαντούμε στις απορίες του και θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους για τη θεραπεία, ανάλογα με την πρόγνωση κάθε δοντιού.

Κύριος στόχος μας πάντοτε είναι η σωτηρία των δοντιών των ασθενών μας και η θεραπεία με το καλύτερο ιατρικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Μετά τη διάγνωση, και με γνώμονα πάντα και την επιθυμία του ασθενή, καταστρώνεται ένα σχέδιο θεραπείας από τους εξειδικευμένους Οδοντιάτρους που θα συμμετάσχουν στην υλοποίησή του.

Οι ακτινογραφίες, σε πολλές περιπτώσεις, είναι απαραίτητες για τη σωστή διάγνωση και θεραπεία των οδοντιατρικών προβλημάτων. Έτσι, ανάλογα με την περίπτωση στο Οδοντιατρείο μας λαμβάνουμε οπισθοφατνιακές, πανοραμικές και κεφαλομετρικές ακτινογραφίες. Παρόλη όμως τη χρησιμότητά τους, κατά τη λήψη τους ο ασθενής, αναπόφευκτα, εκτίθεται σε μικρής δόση ακτινοβολία. Για το λόγω αυτό προσπαθούμε να βγάζουμε τις λιγότερες δυνατές ακτινογραφίες και με τη μικρότερη δόση. Έτσι, προσαρμόζουμε την ακτινοβολούμενη δόση ανάλογα με το σωματότυπο και την ηλικία του ασθενή ώστε τα παιδία να δέχονται τη μικρότερη δυνατή ακτινοβολία. Επίσης, για επιπρόσθετη προστασία κατά τη λήψη των ακτινογραφιών οι ασθενείς φορούν ειδική ποδιά ή κολάρο από μόλυβδο που απορροφούν την ακτινοβολία. Τέλος, για τη μεγαλύτερη προστασία των γιατρών, του προσωπικού και των ασθενών, όλες οι ακτινογραφίες λαμβάνονται σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο το οποίο είναι επενδυμένο εξ’ ολοκλήρου από μολύβι.

Δεδομένων και των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν, το Οδοντιατρείο μας προσπαθεί να διαμορφώσει πιο οικονομικά προσιτές θεραπείες χωρίς όμως να διαπραγματεύεται το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών

Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν με μετρητά ή με κάρτα. Αποδεκτές κάρτες είναι η VISA, και η American Express. Η εξόφληση με πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει εφάπαξ ή σε ισόποσες άτοκες δόσεις ανάλογα με το ποσό και κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του Οδοντιατρείου.

Το Κέντρο «Οδοντιατρική Φροντίδα» βρίσκεται στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αγ. Παρασκευής, Αγίου Ιωάννου 44-46 και είναι εύκολα προσβάσιμο  με λεωφορείο (Γραμμή  Β5, στάση 11η ακριβώς έξω από το ιατρείο) και με μετρό (στάση Νομισματοκοπείο και στάση Αγ. Παρασκευή- απόσταση 800μ). Πολύ κοντά υπάρχει και ιδιωτικό PARKING, Αγίου Ιωάννου…

Το ιατρείο είναι προσβάσιμο και σε άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Οδοντιατρείου μας! Ελπίζουμε ότι η πλοήγησή σας να σας βοηθήσει να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα οδοντιατρικά θέματα που σας απασχολούν και να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που μπορούμε να σας προσφέρουμε ως έμπειροι και εξειδικευμένοι οδοντίατροι.

Το οδοντιατρείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2004 και σήμερα αποτελεί μέλος των Οδοντιατρείων που απαρτίζουν το συνεργαζόμενο δίκτυο Οδοντιατρείων του Dental Group. Είναι μία σύγχρονη Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους διάφορους τομείς της οδοντιατρικής πρακτικής.

Επιθυμία μας είναι να μας δώσετε την ευκαιρία να σας προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας σ’ ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον. Θα είμαστε ευτυχείς, εάν ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τη στοματική σας υγεία και να αποκτήσετε το χαμόγελο που πάντα επιθυμούσατε.

Οι υπηρεσίες μας

Η ομάδα μας

Κλείστε ραντεβού