Κάρτα ασθενούς

Home / Κάρτα ασθενούς

Κάρτα Ασθενούς Dental Group

Το δίκτυο Dental Group καινοτομεί στο χώρο της οδοντιατρικής και παρέχει πρωτότυπες υπηρεσίες εξυπηρέτησης όπως είναι η ΚΑΡΤΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ.

Η ΚΑΡΤΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ παρέχεται δωρεάν σε κάθε ασθενή των οδοντιατρείων μας.

Πρόσβαση στο ιατρικό και οδοντιατρικό σας ιστορικό

Σε περίπτωση που επισκεφτείτε άλλον οδοντίατρο του δικτύου μας μπορείτε αυτόματα, με τη συγκατάθεσή σας, να του δώσετε πρόσβαση στο ιατρικό και οδοντιατρικό σας ιστορικό. Έτσι, ο οδοντίατρος μπορεί χωρίς κόπο για εσάς να γνωρίζει ποιες εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, ποιο είναι το σχέδιο θεραπείας σας, ενώ έχει στη διάθεσή του και όλες τις ακτινογραφίες που έχετε βγάλει. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να έρθετε ποτέ ξανά στη δύσκολή θέση να μην θυμάστε πότε φτιάξατε μία γέφυρα ή να ξαναβγάλετε μία ακτινογραφία.

karta_asthenous_1

karta_asthenous_2

Το Dental Group σας επιβραβεύει!

Για να σας επιβραβεύσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε να αναλάβουμε την υγεία του στόματός σας, σε κάθε θεραπεία κερδίζετε Dental-πόντους. Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν σε χρήματα τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν σε μελλοντικές θεραπείες σας ή για την αγορά Smile Card την οποία μπορείτε να χαρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Όποτε πάτε σε οδοντιατρείο του δικτύου μας δώστε την κάρτα ασθενούς σας, για να ενημερωθεί ο ηλεκτρονικός οδοντιατρικός σας φάκελος και να κερδίσετε Dental-πόντους!

Πρόσβαση σε προσφορές!

Πατήστε τον κωδικό της κάρτας σας και μάθετε για τις προσφορές που έχουμε για εσάς καθώς και για τις προωθητικές ενέργειες που διοργανώνονται και προωθούνται από το δίκτυό μας.

Η κάρτα ασθενούς σας προσφέρει προνόμια και υπηρεσίες.

karta_asthenous_3