Ορθοδοντική θεραπεία για όλους

Με τη βοήθεια της ορθοδοντικής μπορούν να αντιμετωπιστούν σοβαρά λειτουργικά και αισθητικά προβλήματα τόσο των παιδιών και των εφήβων όσο και των ενηλίκων. Με ειδικά ορθοδοντικά μηχανήματα είναι δυνατόν να κατευθυνθεί ανώδυνα η σωστή ανάπτυξη των γνάθων. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να διευθετηθούν σκελετικά προβλήματα και να αποκατασταθεί η σύγκλειση των γνάθων. Επίσης, με την ορθοδοντική μπορούν να διορθωθούν εκτεταμένες ή εντοπισμένες ανωμαλίες στη θέση των δοντιών, χαρίζοντας στον ασθενή ένα αισθητικό και υγιές χαμόγελο.

Η σύγχρονή ορθοδοντική προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για τον ενήλικα ασθενή. Εκτός από τα κλασσικά μεταλλικά σιδεράκια, υπάρχουν πολλές αισθητικές επιλογές, όπως τα πορσελάνινα (λευκά) σιδεράκια, τα αόρατα γλωσσικά σιδεράκια (Incognito) και τα διαφανή μασελάκια (Ιnvisalign). Οι λύσεις αυτές κάνουν την ορθοδοντική θεραπεία πραγματικά σχεδόν αόρατη.

«Μεταλλικά» και «γλωσσικά» σιδεράκια
«Μεταλλικά» και «γλωσσικά» σιδεράκια

Στο Dental Group συνεργαζόμαστε με επώνυμα, διεθνώς αναγνωρισμένα ορθοδοντικά συστήματα.

invisalign

incognito

orthocaps

damon systemdentos

ormco ορθοδοντικη

Τί είναι η ορθοδοντική?

Η ορθοδοντική είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής που ασχολείται με τη διευθέτηση των δοντιών στα οδοντικά τόξα και την καθοδήγηση των γνάθων σε αρμονία.

Η ειδικότητα περιλαμβάνει τη διάγνωση του προβλήματος, τον σχεδιασμό της θεραπείας και τη χρήση ορθοδοντικών μηχανισμών / μηχανημάτων.

Με την ορθοδοντική τα δόντια και οι γνάθοι να έλθουν στη σωστή σύγκλειση. Επιπρόσθετα, αποκαθίσταται η καλή λειτουργία του στόματος και η αισθητική του προσώπου.

Με τη σωστή ορθοδοντική θεραπεία, τα καινούργια υλικά και τις επαναστατικές τεχνικές, όλα σχεδόν τα ορθοδοντικά προβλήματα αντιμετωπίζονται με επιτυχία τόσο στα παιδιά και τους εφήβους, όσο και στους ενήλικες.

Κάθε ασθενής μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή του και να αποκτήσει ένα υγιές και ελκυστικό χαμόγελο!

Προγραμματίστε το δικό σας ραντεβού με τον ορθοδοντικό μας