Αντίθετα, τροχίζεται πολύ συντηρητικά έως και καθόλου μόνο η μπροστινή πλευρά του. Στη συνέχεια, λαμβάνεται αποτύπωμα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή στο εργαστήριο της όψης. Η όψη είναι μια λεπτή φλοίδα από πορσελάνη ή σύνθετη ρητίνη (όπως το «λευκό σφράγισμα») η οποία στη συνέχεια συγκολλάται μόνιμα στο μερικώς τροχισμένο δόντι.

Σήμερα, η πρόοδος της τεχνολογίας έχει εξελίξει εντυπωσιακά τις τεχνικές κατασκευής και την εμφάνιση της πορσελάνης και των σύνθετων ρητινών. Η μεγάλη αντοχή τους καθώς και η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης απόχρωσης ή ακόμα και συνδυασμού περισσοτέρων αποχρώσεων μπορεί να οδηγήσει σ’ ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό αισθητικά ασθενή.

Όψεις στα δύο άνω μπροστινά δόντια
Όψεις στα δύο άνω μπροστινά δόντια
 
Έτσι, δόντια που είναι λίγο σπασμένα, ή δεν έχουν φυσιολογικό σχήμα ή έχουν κάποια δυσχρωμία μπορούν να επωφεληθούν από μία όψη.
 
Ακόμα, τοποθετώντας όψεις και σε γειτονικά δόντια μπορεί να βελτιωθεί συνολικά το χαμόγελο του ασθενή. Κενά μεταξύ των δοντιών μπορούν να κλείσουν, το σχήμα των δοντιών μπορεί να βελτιωθεί και να γίνει πιο συμμετρικό, ενώ χρωματικές διαφοροποιήσεις μεταξύ των δοντιών μπορούν να εξαλειφθούν.

 

Στο Dental Group τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν την εγγύηση επώνυμων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών.

3m invoclardentsply