Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 - 22.00)

προληπτικά & θεραπευτικά προγράμματα

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Στο Dental Group γνωρίζουμε ότι κάποιες ομάδες ασθενών έχουν ιδιαιτερότητες που απαιτούν εξειδικευμένη φροντίδα. Τα παιδιά είναι μια τέτοια ξεχωριστή ομάδα που αξίζει το καλύτερο.

Στο Dental Group υπάρχουν εξειδικευμένοι παιδοδοντίατροι οι οποίοι με τις γνώσεις τους στην ψυχολογία των παιδιών μπορούν να διασφαλίσουν μία ευχάριστη οδοντιατρική εμπειρία στα παιδιά. Μέσα από τα προληπτικά προγράμματα που εφαρμόζουμε και τις ανώδυνες οδοντιατρικές εργασίες, διαμορφώνεται μία νέα οδοντιατρική κουλτούρα στα παιδιά.

Έτσι, από μικρή ηλικία τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν τον οδοντίατρο, να αποκτούν μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί του και να επιδιώκουν να έχουν πάντα γερά και υγιή δόντια.

Τί είναι η παιδοδοντία;

Η παιδοδοντία είναι ο κλάδος της οδοντιατρικής που ασχολείται με την υγεία του στόματος και των δοντιών των παιδιών από τη γέννηση τους μέχρι και την εφηβεία. Επίσης, ασχολείται με την ενημέρωση των γονιών σχετικά με τη στοματική υγεία των παιδιών τους και την εγκαθίδρυση μιας ουσιαστικής σχέσης μεταξύ παιδιών και Παιδοδοντιάτρου από πολύ μικρή ηλικία.

Στο Dental Group γνωρίζουμε ότι κάποιες ομάδες ασθενών έχουν ιδιαιτερότητες που απαιτούν εξειδικευμένη φροντίδα. Τα παιδιά είναι μια τέτοια ξεχωριστή ομάδα. Στο Dental Group υπάρχουν εξειδικευμένοι παιδοδοντίατροι οι οποίοι μπορούν να διασφαλίσουν μία ευχάριστη οδοντιατρική εμπειρία στα παιδιά. Σκοπός μας δεν είναι απλά να ξεπεράσουν οι μικροί ασθενείς μας τις φοβίες τους και τις τυχόν παλαιότερες κακές οδοντιατρικές εμπειρίες. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο, φιλικό και χρήσιμο οδοντιατρικό περιβάλλον.

Ο παιδοδοντίατρος με τις γνώσεις του στην ψυχολογία και τη συμπεριφορά των παιδιών μπορεί να διαμορφώσει, μέσα από τις οδοντιατρικές επισκέψεις, μια νέα οδοντιατρική κουλτούρα που μεταμορφώνει τον οδοντίατρο από το «τέρας του πόνου» στο γιατρό που ανώδυνα φροντίζει την υγεία των δοντιών. Έτσι, τα παιδιά από μικρή ηλικία μαθαίνουν να αγαπούν τον οδοντίατρο, να αποκτούν μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί του και να επιδιώκουν να έχουν πάντα γερά και υγιή δόντια.

Η επίσημη σύσταση από την παγκόσμια οδοντιατρική κοινότητα είναι να επισκέπτεται το παιδί τον παιδοδοντίατρο δύο φορές τον χρόνο για έλεγχο και καθαρισμό.

 

 

Dental Group

Είμαστε μια ομάδα οδοντιάτρων που μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία μας στην οδοντιατρική φροντίδα οραματίστηκαμε τη διαμόρφωση μιας νέας οδοντιατρικής εμπειρίας που θα μπορούσε να καλύψει πληρέστερα τις αυξημένες οδοντιατρικές απαιτήσεις του σύγχρονου ασθενή.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ. έως Παρ. 9:00 - 22:00