Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 - 22.00)

αποκατάσταση των ελλειπόντων δοντιών

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Η προσθετική είναι ο τομέας της οδοντιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση των ελλειπόντων δοντιών.

Διακρίνεται στην κινητή προσθετική, όταν οι αποκαταστάσεις που κατασκευάζονται μπορούν να αφαιρούνται από το στόμα του ασθενή και στην ακίνητη προσθετική, όταν αυτές συγκολλώνται μόνιμα από τον οδοντίατρο χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσής τους από τον ασθενή.

Έτσι, στην κινητή προσθετική ανήκουν αποκαταστάσεις όπως οι ολικές οδοντοστοιχίες (μασέλες) και οι μερικές οδοντοστοιχίες (μηχανάκια), ενώ στην ακίνητη προσθετική περιλαμβάνονται αποκαταστάσεις, όπως οι στεφάνες (θήκες), οι γέφυρες και οι όψεις.

Τέλος, η προσθετική ασχολείται και με τις αποκαταστάσεις, κινητές ή ακίνητες, οι οποίες στηρίζονται επάνω σε εμφυτεύματα.

Πολλές φορές, όταν έχουν χαθεί ένα ή περισσότερα δόντια, αυτά μπορούν να αποκατασταθούν με μία μόνιμα κολλημένη στο στόμα γέφυρα.

Πολλές φορές, όταν έχουν χαθεί ένα ή περισσότερα δόντια, αυτά μπορούν να αποκατασταθούν με μία μόνιμα κολλημένη στο στόμα γέφυρα.

Πoλλές φορές, όταν έχει καταστραφεί ένα δόντι σε μεγάλη έκταση είτε από κάποιο κάταγμα είτε από τερηδόνα η αποκατάσταση με μία έμφραξη (σφράγισμα) ή ένα επένθετο είναι αδύνατη.

Dental Group

Είμαστε μια ομάδα οδοντιάτρων που μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία μας στην οδοντιατρική φροντίδα οραματίστηκαμε τη διαμόρφωση μιας νέας οδοντιατρικής εμπειρίας που θα μπορούσε να καλύψει πληρέστερα τις αυξημένες οδοντιατρικές απαιτήσεις του σύγχρονου ασθενή.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ. έως Παρ. 9:00 - 22:00