Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 - 22.00)

ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΥΓΙΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ & ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Στο Dental group δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη στοματική υγιεινή. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους γίνεται η εκπαίδευση των ασθενών σε θέματα στοματικής υγιεινής.

O κάθε ασθενής ανάλογα με τις ανάγκες του ενημερώνεται για τα μέσα στοματικής υγιεινής που πρέπει να χρησιμοποιεί, ενώ συγχρόνως γίνεται επίδειξη και εξάσκηση στη σωστή εφαρμογή και χρήση των μέσων αυτών.

Στο Dental Group πιστεύουμε ότι η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία και είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες πρόληψης και ενημέρωσης των ασθενών.

Μέσα από τα εξατομικευμένα προγράμματα πρόληψης και επανελέγχων περιορίζονται στο ελάχιστο μελλοντικές εκτεταμένες και μεγάλου κόστους οδοντιατρικές εργασίες, ενώ διατηρείται σε πολύ υψηλό επίπεδο η υγεία των δοντιών.

Τα προληπτικά προγράμματα, ανάλογα πάντα με την κάθε περίπτωση, μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Αποτρύγωση (καθαρισμό)
  • Φθορίωση
  • Τοποθέτηση προληπτικών σφραγισμάτων sealants
  • Επανέλεγχο

 

 

  • Νάρθηκες βρυγμού

Κάποιοι ασθενείς εμφανίζουν βρυγμό, δηλαδή σφίγγουν ή τρίζουν τα δόντια τους κατά τη διάρκεια της ημέρας ή στον ύπνο.

Διάβρωση χαρακτηρίζεται η φθορά της αδαμαντίνης, δηλαδή του σμάλτου των δοντιών λόγω της επίδρασης χημικών παραγόντων, όπως είναι τα οξέα των τροφών και των ποτών που καταναλώνουμε.

Το σάλιο είναι το διαυγές και ελαφρά κολλώδες υγρό το οποίο εκκρίνεται από τους σιελογόνους αδένες στο στόμα.

H τερηδόνα είναι μια χρόνια ασθένεια των δοντιών, η οποία χαρακτηρίζεται και ως “νόσος του πολιτισμού”.

Η στοματική υγιεινή είναι εξαιρετικά σημαντική στον τομέα της πρόληψης αλλά και κατά τη διάρκεια της περιοδοντικής και ορθοδοντικής θεραπείας και πολύ περισσότερο στη διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος.

Dental Group

Είμαστε μια ομάδα οδοντιάτρων που μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία μας στην οδοντιατρική φροντίδα οραματίστηκαμε τη διαμόρφωση μιας νέας οδοντιατρικής εμπειρίας που θα μπορούσε να καλύψει πληρέστερα τις αυξημένες οδοντιατρικές απαιτήσεις του σύγχρονου ασθενή.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ. έως Παρ. 9:00 - 22:00