Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 - 22.00)

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

ΣΕΚΛΟ

Σέσκλο Μαγνησίας
38500, Σέσκλο
Τηλ: 24210 67755

dentalgroupvolos@yahoo.gr

Ιστορία

Το Οδοντιατρείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2015. Ο χειρουργός οδοντίατρος Αναστασιάδης Ορέστης και η χειρουργός οδοντίατρος Βασδέκη Κατερίνα, έπειτα από 6 χρόνια συνεργασίας στο ιατρείο της Νέας Ιωνίας στο Βόλο, δημιούργησαν ταυτόχρονα με το ιατρείο της Νέας Δημητριάδας Βόλου και το οδοντιατρείο του Σέσκλου, έχοντας ως στόχο την προσφορά των υπηρεσιών τους σε κατοίκους που δεν είναι εύκολο να μετακινηθούν στη πόλη του Βόλου.

Στο ιατρείο μας με τα ιδρυτικά μέλη καθώς και με τη συνεργασία άλλων ειδικών και γενικών οδοντιάτρων προσφέρουμε υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες απ’ όλο το φάσμα της οδοντιατρικής (Αισθητική Οδοντιατρική, Ορθοδοντική, Περιοδοντολογία, Εμφυτεύματα, Προσθετική, Παιδοδοντία, κλπ).

Οι επιστημονικές γνώσεις των εξειδικευμένων οδοντιάτρων, η κλινική τους εμπειρία καθώς και η χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών εγγυώνται την καλύτερη αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού και το άριστο ιατρικό και αισθητικό αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες των ασθενών μας.

Σήμερα, το Οδοντιατρικό μας Κέντρο αποτελεί μέλος των Οδοντιατρείων που απαρτίζουν το συνεργαζόμενο δίκτυο Οδοντιατρείων του Dental Group. Με τη συνεργασία με ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο οδοντιάτρων και οδοντιατρείων επιτυγχάνεται η βέλτιστη θεραπευτική αντιμετώπιση καθώς και η δυνατότητα παροχής πιο οικονομικά προσιτών θεραπειών προς όφελος των ασθενών μας.

Ο χώρος μας
Αποστείρωση
Εξοπλισμός
Διαγνωστική πολιτική
Ακτινογραφίες - πολιτική
Οικονομική πολιτική
Πρόσβαση

Dental Group

Είμαστε μια ομάδα οδοντιάτρων που μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία μας στην οδοντιατρική φροντίδα οραματίστηκαμε τη διαμόρφωση μιας νέας οδοντιατρικής εμπειρίας που θα μπορούσε να καλύψει πληρέστερα τις αυξημένες οδοντιατρικές απαιτήσεις του σύγχρονου ασθενή.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ. έως Παρ. 9:00 - 22:00