Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 - 22.00)

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ

ΑΛΥΚΕΣ ΒΟΛΟΥ

Βάκχου 18, Αλυκές
38334, Βόλος
Τηλ: 24210 88208

dentalgroupvolos@yahoo.gr

Ιστορία

Το Οδοντιατρείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012. Ο χειρουργός οδοντίατρος Αναστασιάδης Ορέστης, βλέποντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του Οδοντιατρείου στην Νέα Ιωνία, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο χώρο στις Αλυκές Βόλου, με στόχο να εξυπηρετήσει περισσότερο κόσμο και να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες στους ασθενείς.

Το ιατρείο μας αποτελεί επέκταση της Νέας Ιωνίας όπου συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες απ’ όλο το φάσμα της οδοντιατρικής (Αισθητική Οδοντιατρική, Ορθοδοντική, Περιοδοντολογία, Εμφυτεύματα, Προσθετική, Παιδοδοντία, κλπ).

Οι επιστημονικές γνώσεις των εξειδικευμένων οδοντιάτρων, η κλινική τους εμπειρία καθώς και η χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών εγγυώνται την καλύτερη αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού και το άριστο ιατρικό και αισθητικό αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες των ασθενών μας.

Σήμερα, το Οδοντιατρικό μας Κέντρο αποτελεί μέλος των Οδοντιατρείων που απαρτίζουν το συνεργαζόμενο δίκτυο Οδοντιατρείων του Dental Group. Με τη συνεργασία με ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο οδοντιάτρων και οδοντιατρείων επιτυγχάνεται η βέλτιστη θεραπευτική αντιμετώπιση καθώς και η δυνατότητα παροχής πιο οικονομικά προσιτών θεραπειών προς όφελος των ασθενών μας.

Ο χώρος μας
Αποστείρωση
Εξοπλισμός
Διαγνωστική πολιτική
Ακτινογραφίες - πολιτική
Οικονομική πολιτική
Πρόσβαση

Dental Group

Είμαστε μια ομάδα οδοντιάτρων που μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία μας στην οδοντιατρική φροντίδα οραματίστηκαμε τη διαμόρφωση μιας νέας οδοντιατρικής εμπειρίας που θα μπορούσε να καλύψει πληρέστερα τις αυξημένες οδοντιατρικές απαιτήσεις του σύγχρονου ασθενή.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ. έως Παρ. 9:00 - 22:00