Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 - 22.00)

ποιότητα, εμπειρία, κάλυψη σε όλη την Ελλάδα

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

DENTAL GROUP

01

Στοματική Υγιεινή & Προληπτική Οδοντιατρική

Στο Dental group δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη στοματική υγιεινή. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους γίνεται η εκπαίδευση των ασθενών σε θέματα στοματικής υγιεινής. O κάθε ασθενής ανάλογα με τις ανάγκες του ενημερώνεται για τα μέσα στοματικής υγιεινής που πρέπει να χρησιμοποιεί, ενώ συγχρόνως γίνεται επίδειξη και εξάσκηση στη σωστή εφαρμογή και χρήση των μέσων αυτών.
04

Περιοδοντική Θεραπεία

Η περιοδοντολογία είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής η οποία ασχολείται με την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία των νοσημάτων των στηρικτικών ιστών του δοντιού και των εμφυτευμάτων, όπως είναι τα ούλα και τα οστά της γνάθου. Σκοπός της είναι η διατήρηση της υγείας, της λειτουργικότητας και της αισθητικής των δομών αυτών, με απώτερο στόχο την αρμονική διατήρηση των δοντιών και των εμφυτευμάτων στο στόμα του ασθενούς.
07

Ακτινογραφίες

Οι οδοντιατρικές ακτινογραφίες είναι ειδικές απεικονίσεις των σκληρών ιστών του στόματος (δόντια και οστά γνάθων) και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διάγνωσης και του σχεδιασμού της οδοντιατρικής θεραπείας.
10

Οδοντικά Εμφυτεύματα

Στο Dental Group τα εμφυτεύματα είναι μία επένδυση που αξίζουν τα χρήματά σου. Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε οδοντιατρική ανάγκη!
02

Αισθητική Οδοντιατρική

Η αισθητική οδοντιατρική έχει εξελιχθεί πολύ στις μέρες μας καθώς οι αισθητικές απαιτήσεις των ασθενών αυξάνονται. Στο Dental Group η εμπειρία των οδοντιάτρων καθώς και η συνεργασία οδοντιάτρων διαφόρων ειδικοτήτων μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ασθενή.
05

Ενδοδοντική Θεραπεία

Η Ενδοδοντολογία είναι η ειδικότητα της Οδοντιατρικής η οποία ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπεία των νοσημάτων του πολφού του δοντιού. Στην άκρη της ρίζας ενός δοντιού υπάρχει μία τρύπα μέσα από την οποία εισέρχονται στο εσωτερικό του δοντιού τα αγγεία και τα νεύρα του.
08

Ορθοδοντική

Με τη βοήθεια της ορθοδοντικής αντιμετωπίζουμε σοβαρά λειτουργικά και αισθητικά προβλήματα τόσο των παιδιών και των εφήβων όσο και των ενηλίκων. Επίσης, διορθώνουμε εκτεταμένες ή εντοπισμένες ανωμαλίες στη θέση των δοντιών, χαρίζοντας στον ασθενή ένα αισθητικό και υγιές χαμόγελο.
11

Οδοντιατρική Κατ' οίκον

Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν πρόσβαση στην οδοντιατρική περίθαλψη! Έτσι, στο Dental Group έχουμε εξοπλιστεί με ειδικά φορητά mini οδοντιατρεία, για να καλύψουμε τους ασθενείς που χρήζουν υπηρεσιών κατ'οίκον.
03

Προσθετική Οδοντιατρική

Η προσθετική είναι ο τομέας της οδοντιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση των ελλειπόντων δοντιών. Διακρίνεται στην κινητή προσθετική, όταν οι αποκαταστάσεις που κατασκευάζονται μπορούν να αφαιρούνται από το στόμα του ασθενή και στην ακίνητη προσθετική, όταν αυτές συγκολλώνται μόνιμα από τον οδοντίατρο χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσής τους από τον ασθενή.
06

Οδοντιατρική για Παιδιά

Για μας, τα παιδιά είναι μια τέτοια ξεχωριστή ομάδα που αξίζει το καλύτερο. Στο Dental Group υπάρχουν εξειδικευμένοι παιδοδοντίατροι οι οποίοι με τις γνώσεις τους στην ψυχολογία των παιδιών μπορούν να διασφαλίσουν μία ευχάριστη οδοντιατρική εμπειρία στα παιδιά. Μέσα από τα προληπτικά προγράμματα που εφαρμόζουμε και τις ανώδυνες οδοντιατρικές εργασίες, διαμορφώνεται μία νέα οδοντιατρική κουλτούρα στα παιδιά.
09

Γναθοχειρουργική

Αποκαθιστούμε το όποιο λειτουργικό πρόβλημα! Ειδικευμένοι και έμπειροι γναθοχειρουργοί είναι στη διάθεση όλων των ασθενών μας.
12

Botox - Υαλουρονικό

Πολλές φορές, όμως, η προσθετική εργασία δεν μπορεί από μόνη της να προσφέρει ένα ιδανικό χαμόγελο, διότι οι ιστοί του προσώπου και ιδιαίτερα αυτοί γύρω από το στόμα (π.χ. χείλη) έχουν χάσει τη φυσική τους λάμψη και σφριγηλότητα. Έτσι, έχουμε ενσωματώσει στα σχέδια θεραπείας μας το Botox και το υαλουρονικό οξύ στα σχέδια θεραπείας μας.

Dental Group

Είμαστε μια ομάδα οδοντιάτρων που μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία μας στην οδοντιατρική φροντίδα οραματίστηκαμε τη διαμόρφωση μιας νέας οδοντιατρικής εμπειρίας που θα μπορούσε να καλύψει πληρέστερα τις αυξημένες οδοντιατρικές απαιτήσεις του σύγχρονου ασθενή.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ. έως Παρ. 9:00 - 22:00