Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 - 22.00)

εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα

BOTOX - ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

botox1aΣτις μέρες μας, οι αισθητικές απαιτήσεις των ασθενών γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες.

Έτσι, οι οδοντιατρικές εταιρείες επενδύουν μεγάλα ποσά στην έρευνα, προκειμένου να δημιουργήσουν υλικά τα οποία θα μπορούν να δώσουν ακόμα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα.

Πολλές φορές, όμως, η προσθετική εργασία δεν μπορεί από μόνη της να προσφέρει ένα ιδανικό χαμόγελο, διότι οι ιστοί του προσώπου και ιδιαίτερα αυτοί γύρω από το στόμα (πχ χείλη) έχουν χάσει τη φυσική τους λάμψη και σφριγηλότητα.

Για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα, τα τελευταία χρόνια οι οδοντίατροι αναζήτησαν και ενσωμάτωσαν στα σχέδια θεραπείας τους και τεχνικές που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια οι δερματολόγοι και οι πλαστικοί χειρουργοί.

Έτσι, το Botox και το υαλουρονικό οξύ έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στα οδοντιατρεία.

Η γνώση των οδοντιάτρων για την ανατομία και την αισθητική των ιστών γύρω από το στόμα, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις γνώσεις των γιατρών, μπορούν να οδηγήσουν, πολλές φορές, σε εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα.

Δεν είναι, όμως, μόνο οι λόγοι αισθητικής για τους οποίους το Botox έχει θέση στην οδοντιατρική.

Για παράδειγμα, επειδή το Botox προκαλεί αναστολή στη σύσπαση των μυών, χρησιμοποιείται, πολλές φορές, για την αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων της κροταφογναθικής άρθρωσης ή του βρυγμού που οφείλονται στην έντονη σύσπαση των μασητήρων μυών.

Βέβαια, η εκπαίδευση, η σωστή διάγνωση και η επιλογή των περιστατικών είναι προϋπόθεση για την ασφαλή και ορθή χρήση των τεχνικών αυτών.

Στο Dental Group τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν την εγγύηση επώνυμων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών.

allergan ipsendysport   

 

Το υαλουρονικό οξύ δεν είναι αυτό που καταλαβαίνει κάποιος διαβάζοντας τη λέξη οξύ. Αποτελεί φυσικό συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος.

Η βοτουλινική τοξίνη (Botox) είναι ένα σύμπλεγμα πρωτεϊνών που παράγεται από το βακτήριο C. Botulinum. Το botox εμποδίζει την απελευθέρωση της ακετυλχολίνης η οποία είναι ουσία που υπάρχει στη νευρομυϊκή σύναψη και προκαλεί τη σύσπαση του μυός.

Dental Group

Είμαστε μια ομάδα οδοντιάτρων που μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία μας στην οδοντιατρική φροντίδα οραματίστηκαμε τη διαμόρφωση μιας νέας οδοντιατρικής εμπειρίας που θα μπορούσε να καλύψει πληρέστερα τις αυξημένες οδοντιατρικές απαιτήσεις του σύγχρονου ασθενή.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ. έως Παρ. 9:00 - 22:00