Η ορθοδοντική δεν είναι μόνο για παιδιά και εφήβους. Πολλά ορθοδοντικά προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και αποτελεσματικά και στους ενήλικες.

Στους ενήλικες, παρόλο που έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη, αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο στην έναρξη της ορθοδοντικής θεραπείας.

Στην ορθοδοντική των ενηλίκων δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Η μόνη προϋπόθεση είναι τα υγιή δόντια και τα υγιή ούλα.

Υγιή δόντια μπορούν να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε ηλικία. Σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός ενηλίκων αποφασίζει να αρχίσει ορθοδοντική θεραπεία. Υπολογίζεται ότι ένας στους τρεις ορθοδοντικούς ασθενείς είναι ενήλικας.

Όλοι συμφωνούν ότι ποτέ δεν είναι αργά, για να βελτιώσει κανείς το χαμόγελό του και να νοιώσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Στο Dental Group προσφέρουμε θεραπείες σχεδιασμένες ειδικά για ενήλικες ασθενείς.

Οι νέες τεχνολογίες, οι σύγχρονες τεχνικές και τα καινούργια υλικά προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση, μειώνουν τη συχνότητα των επισκέψεων και το χρόνο θεραπείας. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε περισσότερες αισθητικές επιλογές με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Οι επιλογές αυτές περιλαμβάνουν τα διαφανή πορσελάνινα σιδεράκια στο χρώμα των δοντιών, τα αυτόδετα διαφανή πορσελάνινα (Damon Clear) ή τα αόρατα γλωσσικά (Incognito), τα οποία είναιτοποθετημένα πίσω από τα δόντια και κανείς, εκτός από σένα, δεν γνωρίζει ότι φοράς σιδεράκια.Ακόμη, μπορείς να κάνεις ορθοδοντική και χωρίς σιδεράκια με διαφανή μασελάκια τύπου Invisalign.

Σήμερα, δεν υπάρχει πια κανένας ενδοιασμός για το αισθητικό κομμάτι της θεραπείας.

Με χαρά σε περιμένουμε να συνεργαστούμε μαζί σου.

Μας ενδιαφέρει να νοιώσεις άνετα μαζί μας σ’ ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον. Επιθυμούμε να μας δοθεί η ευκαιρία να σου προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.

Προτεραιότητά μας είναι να σε βοηθήσουμε να επιτύχεις το υπέροχο χαμόγελο που πάντα ονειρευόσουν, το οποίο θα σε βοηθήσει να νοιώθεις άνετα και όμορφα στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή.

Πρώτη ενημερωτική Επίσκεψη

Κατά την πρώτη ενημερωτική επίσκεψη θα έχεις την πρώτη γνωριμία με τον ορθοδοντικό σου. Στο DentalGroup επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα και να δώσουμε την ευκαιρία στον ασθενή μας να εκφράσει ελεύθερα τους προβληματισμούς του σχετικά με την εμφάνισή του και τις επιθυμίες του για το νέο του χαμόγελο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, θα γίνει μία πρώτη εξέταση και αξιολόγηση της στοματικής σου κατάστασης και θα ενημερωθείς για το ορθοδοντικό σου πρόβλημα. Θα σου δοθούν όλες οι επιλογές θεραπείας, η διάρκειά της και το κατά προσέγγιση κόστος. Παράλληλα, ο ορθοδοντικός θα απαντήσει σε όλες σου τις ερωτήσεις και θα λύσει την κάθε σου απορία, σχετικά με τη θεραπεία. Επιδίωξή μας είναι να κατανοήσεις πλήρως το πρόβλημά σου και να έχεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να συμμετέχεις ενεργά καθ’όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, θα αποφασίσεις εάν θα προχωρήσεις ή όχι, οπότε θα ακολουθήσει δεύτερη συνάντηση, πιο ουσιαστική, για πλήρη ορθοδοντική εξέταση και οδοντικά αρχεία, όπως περιγράφεται αναλυτικά στο κεφάλαιο διαδικασία.

Πιστεύουμε σε μια ατμόσφαιρα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και θα επιδιώξουμε να κάνουμε την ορθοδοντική θεραπεία όσο το δυνατόν πιο άνετη, πιο ευχάριστη και πιο ικανοποιητική. Δεσμευόμαστε ότι θα σε βοηθήσουμε να επιτύχεις το χαμόγελο που πάντοτε επιθυμούσες.

Γιατί είναι απαραίτητη η ορθοδοντική για τους ενήλικες;
Πλεονεκτήματα για τους ενήλικες
Επιλογές θεραπείας
Ορθοδοντική ως προετοιμασία για προσθετικές εργασίες
Ορθοδοντική και περιοδοντίτιδα